Fejlesztéseink 2018-2019

Aktuális fejlesztéseink

19. Csapágyazott gömbcsapok

Fejlesztési értesítő

 • 19. Csapágyazott gömbcsapok

  A fejlesztés célja

  A fejlesztés legfőbb célja különválasztani a zárás és a csapágyazás funkcióját, melynek eredményeképpen - az úszógömbös konstrukcióhoz képest - csökken a nyitáshoz és a záráshoz szükséges működtető nyomaték.

  Tovább a részletekért >
 • 18. Hosszabított szárú gömbcsapok

  A fejlesztés célja

  A gömbcsapok működtetése(nyitás-zárás), a beépítési helyzettől és körülményektől függően, sok esetben nem biztosítható közvetlenül a gömbcsapra épített működtető kézikarral vagy kézikerékkel. A gömbcsapok működtetését akkor is biztosítani kell, ha a szerelvények nehezen hozzáférhető helyeken, illetve veszélyes környezetben helyezkednek el. Az ilyen jellegű működtetés megoldására fejlesztettük ki több évtizedes tapasztalatok felhasználásával a szárhosszabított kivitelben készült gömbcsapokat.

  Tovább a részletekért >
 • 17. Ridegtörés megelőzésének kritériumai az MSG szerelvények esetében

  A fejlesztés célja

  A munkánk célja az MSG Kft.-ben gyártott csővezetéki szerelvények ridegtörésének megelőzésének kritériumait, vizsgálatokkal és pontos számításokkal alátámasztani.

  Tovább a részletekért >
 • 16. Az MSG Kft. szerelvényeinek tömítési rendszerei

  A fejlesztés célja

  A munkánk célja az MSG Kft.-ben gyártott csővezetéki szerelvények tömítési rendszerének bemutatása, ismertetése. A csővezetéki szerelvények típusúktól függően az áramló közeg elzárására, szabályozására, keverésére, vagy szűrésére alkalmasak.

  Tovább a részletekért >
Tovább a fejlesztési értesítőinkhez >

Cégünk Első Lapja

Az MSG Kft. lapja

Termékeink